CND Shellac i Tølløse

CND Shellac i Tølløse

Shellac er et nyt banebrydene produkt fra CND, Med en fantastisk holdbarhed på 2 til 3 uger. Shellac forstærker også dine negle så du kan få lange negle helt selv.

Shellac er en blanding af gele og lak, og med gele’en i giver det holdbarhed og lak giver et enestående glans og glat overflade. Få en Shellac lakering i 4340 Tølløse, tæt på Store Merløse og Hvalsø.

Jeg er uddannet gennem CND og har Shellac basis kurset.

Derudover har jeg bestået:

  • Shellac master Painter

Så hos mig er det muligt at få lavet de flotteste Shellac design negle.

Shellac skader ikke dine negle da det første lag ( Shellac base Coat) kun ligger på overfladen af dine natur negle, det er ikke nødvendigt at file på naturneglene.

Skift design og farver som du syntes, Shellac er nemt at fjerne, dette tager blot 10 min, med den dertil designede Shellac remover.

Få Shellac taget af hos mig i Tølløse eller køb et Shellac remover kit med hjem. Pak neglene ind i remover wraps lad side i 10 min og tag dem af, Resterende Shellac fjernes med en rosenpind. Buff neglene let så overfladen bliver blød og glat og så du klar til et nyt design eller ny Shellac farve.

Vil du holde en lille Shellac “pause” påfør da CND Solar oil og Cuticle Eraser efter aftagning af Shellac.

Nu er der ingen undskyldning får at have ridser i din neglelak. Få smukke CND Shellac negle idag i Tølløse. CND Shellac har vundet beauty award 2011 som årets skønheds produkt. Nu kan du endelig gå fra klinikken med 100 procent færdige/tørre negle, som er gennem hærdede og klar til brug med det samme.

Husk at Shellac kun er et CND produkt, der er lavet mange lignede produkter f.eks gellac, Shellak , gelpolish mm. Navnet Shellac er et system helt for sig selv, det er allergi venligt og kun CND’s de har patent på navnet. Så husk andre uv lakke ikke Hedder Shellac med uv lak. få ægte CND Shellac i Tølløse, bestil tid på www.trines-negle.dk og få lækre, smukke skinnende Shellac negle

Bestil tid idag! Klik her >>