Gode Råd

Få den optimale holdbarhed, og pas dine negle med Solar Oil

  • Brug ikke dine negle som værktøj, bliv opmærksom på hvad du bruger dine hænder til og hvordan du bruger dem. Vend dig til ikke at støde neglene, F.eks når du åbner døre, åbner dåse sodavand, kører bil mm. Brug handsker når du vasker op/gør rent, og er i kontakt med rengørings midler, da de dehydrere natur neglen. Kom til kontrol/opfyldning 2-3 uger efter du har fået dine nye negle.

Kontrol/opfyldning

  • En kontrol/opfyldning er et eftersyn af dine nye gele’ negle. Det er forskelligt fra person til person hvor hurtigt naturneglene vokser, produktet vokser med neglene ud og frigiver dermed fri natur negl fra neglebåndet og op til produktet, dermed en opfyldning af produkt/gele..

Balancering af gelé negle

  • Kom til Balancering 3-5 uger efter du har fået nye gele negle. En balancering er et stort eftersyn af dine nye negle, produktet files 50 % af og jeg opbygger igen neglens fine c kurve op og ligger stresspunktet korrekt, rykker smile kanten/ den hvide kant, så dine negle igen er i balance, Altså navnet en balancering .

Optimal længde?

  • Hvis dine negle forlængelser knækker ofte er det tegn på de er for lange, og du må dermed have tålmodighed. Forlængelser af naturneglen er en hjælp til selv at kunne vokse holdbare negle i længde. Brug en fil til at jævne produktet ved neglebåndene, så overgangen til natur neglen forbliver smuk og glat., i takt med udvoksningen.
  • Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive en mail (kontakt her)

Hvor lang holdbarhed?

  • Der er mange der spørg hvor længe gele’ negle holder. Det er meget forskelligt fra person til person, her ses der på erhverv og opmærksomheden af sine negle, pasning og plejning giver mærkbart længere holdbarhed, her må jeg også informere om at gele’ negle fra CND ikke er en engangs forestilling men en hjælp og forstærkning som skal passes og vedligeholdes. En velplejet og opmærksom negl vokser med natur neglen ud, og med tiden er forlængelse (tippen) vokset med ud og er dermed filet af/væk. Så er det natur neglen der har længden. Og den bedste binding er produkt binding som gør holdbarheden fantastisk.